2017 goed gestart

Het jaar 2017 beloofde al snel een super interessant jaar te worden. Met vooruitzichten op diverse zakenreizen naar Azië en de start van een nieuwe marketing en projectmangement opdracht in Utrecht (bij GITP) begon de eerste maand van het nieuwe jaar echt goed.

Utrecht

Zul je net zien, woon je jaren in Utrecht en doe je opdrachten buiten de stad. Ga je verhuizen, krijg je een geweldige opdracht aangeboden in…. Utrecht! Een hele mooie kans, dus ja die liet ik natuurlijk niet liggen.

Zodoende ben ik sinds januari 2017 bezig voor GITP als Projectmanager Marketing. Mijn opdracht betreft o.a. het ontwikkelen, doen en coördineren van marktintroducties voor nieuwe producten/diensten van GITP en Pi Company. Ook buig ik me over lopende en nieuw te starten SEA campagnes. Denk daarbij aan Adwords, Bing, Twitter en LinkedIn campagnes. Monitoren van de voortgang, doorvragen op doelstellingen en hierop bijsturen (zowel op resultaat als aansturen derde partijen) hoort hier bij.

Azië

Dit jaar ben ik niet alleen in Utrecht en Wijdenes te vinden, maar ook met enige regelmaat in Azië. Vanuit mijn rol als Senior Partner International Sales & Marketing bij Rijkelijk Groen Zaden International heb ik de eer om in 2017 deel te nemen aan diverse congressen in Azië en om bedrijven (klanten en prospects) te bezoeken.

In Februari nam ik deel aan het International Seeds Congress 2017,  in Kolkata (India). Daar was ik aanwezig bij het CEO Conclave: een inspiratiemiddag en netwerkavond voor CEO’s en VP’s van alle grote zaden bedrijven van India.

ISC 2017 CEO ConclaveTrading table hit

De dagen die daarop volgenden had ik een eigen trading table. Aan de trading table ontving ik diverse genodigden (zaden importeurs en distributeurs) om kennis te maken en te onderzoeken of we op termijn zaken kunnen doen met onze korianderzaden.

Onze trading table was een absolute hit. Van ‘s ochtends 9.00u tot ‘s avonds 19.00u had ik continu genodigden en spontane bezoekers aan mijn tafel. Uiteindelijk heb ik het congres afgesloten met een enorme bulk aan visitekaartjes van potentiële klanten uit India, Nepal, Thailand, Korea en zelfs Kenya.

Photo please?

Velen wilden met me op de foto, voor de eigen administratie en gespreksverslagen, maar ook voor de leuk en zodoende werden er ook een hoop selfies gemaakt.

ISC 2017 trading table

November 2017: APSA @ Manilla

Dit congres (ISC) was onze eerste grote stap in de Aziatische markt, na jaren van voorbereiding. Eind 2017 zullen we weer deelnemen het grootste Aziatische Zaden congres (APSA) welke plaatsvindt in Manilla, Filipijnen.

Living the dream!

Dit alles is voor mij echt een droom die uit komt. Al jaren droom ik er van om actief zijn met marketing & sales op nationaal én internationaal niveau en ook dit jaar wordt die droom verwezenlijkt. 2017 is echt goed gestart en ik hoop op nog vele mooie en leerzame momenten dit jaar. Dat wens ik jou overigens ook. Dream it, live it, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.