De tijd vliegt en ik ook, van 2017 naar 2018

vlieg

De tijd vliegt! Misschien een beetje vroeg om terug te blikken, maar wat is/was 2017 een bijzonder jaar!
We genieten volop in ons huis (en tuin) in Wijdenes, waar we nu dik een jaar wonen. Als Zakenfroukje werk en leef ik m’n droom met opdrachten die ik uitvoer in Nederland en nu ook met regelmaat in Azië. Niet alleen de tijd vliegt dus, maar ik ook.

2017 was het eerste jaar (sinds 2012) waarin ik geen reguliere Spinning® of yogalessen heb gegeven. Wel geteld waren het 2 yogalessen dit jaar. Best een groot verschil met de voorgaande 5 jaren, ook qua kilo’s ;)). Ergens mis ik het, maar ergens ook weer niet. Het past nu minder goed ivm reisafstanden en onregelmatige uren.

Leeftijdsverschil

Ik heb dit jaar mogen werken voor 2 interessante bedrijven: GITP die dit jaar haar 70-jarig bestaan vierde, en RZI formeel gezien nog maar een jaar oud (achter de schermen al langer). Beide bedrijven bedienen totaal andere markten en op een totaal andere manier. Geweldig om die totaal andere aanpak en dynamieken mee te maken.

Vooruitblikken Vooruitvliegen naar 2018boardingpass

In 2018 blijf ik actief als Senior Partner International Sales & Marketing voor RZI. Er staan al mooie congressen en klant-bezoeken op de planning en hopelijk ook vruchtbare samenwerkingen.

Daarnaast verwachten we een nieuw product te lanceren naast de koriander zaden en daarmee een nog grotere markt te bedienen. Ik kijk er naar uit!

Ruimte erbij

In november rond ik mijn opdracht bij GITP af en daarmee ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Tips welkom!

Aangezien de RZI opdracht samenhangt met seizoenen, is er voldoende ruimte voor een andere opdracht.

Per januari 2018 zou ik -naast de zaden- graag een tijdelijke opdracht doen bij een gedreven, commerciële organisatie voor 3-4 dagen per week. Liefst in de food of agri-business om mijn kennis en ervaring daar te delen en te vergroten.
Qua regio heeft Noord-Holland mijn voorkeur, maar Flevoland en Utrecht zijn ook prima te bereiken vanuit Wijdenes.

Weet je iets voor me?

Mocht je iets voor me weten, als interim marketing team lead, of als programma/project manager die van aansturen, plannen en aanpakken weet, vertel het me in een reactie hieronder of via info@zakenfroukje.nl of 0657337631.

No tricks, my treat!

En als je me dan toch bericht, stuur me dan ook een datum, tijd en locatie om binnenkort gezellig te lunchen, borrelen of dineren. Kunnen we weer eens rustig bijpraten, want dat is sowieso al weer veel te lang geleden. My treat!

4 thoughts on “De tijd vliegt en ik ook, van 2017 naar 2018”

  1. Aan werk kan ik je helaas niet helpen, ben trouwens zelf ook half werkzoekende sinds ik mij heb laten ontslaan vanwege een interessante ontslagvergoeding “I could not refuse”. Begin volgend jaar verlaat ik ING definitief die mij nu 9 maanden volledig doorbetaald zonder dat ik er wat voor hoef te doen. Ik zag al dat je de Spinning app had verlaten, jammer aan de ene kant maar begrijpelijk aan de andere kant, lesgeven past en paste ook niet in mijn leven en ik gun het geld graag aan mensen die het harder kunnen gebruiken. Als je zin en tijd hebt kunnen we wel eens afspreken in Almere, Amsterdam of … als er een geschikt moment opduikt. Mijn nummer heb je, whatsapp staat altijd aan

  2. He Froukje,

    Leuk om door jouw blog op de hoogte te zijn waar je mee bezig bent (geweest). Als ik een gave opdracht voor je zie dan hoor je het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.