In beweging blijven

Wat super begon met een ramvolle agenda, mooie opdrachten, zakenreizen voor 2 opdrachtgevers naar New York en India, werd ineens bruut tot stilstand gebracht.

Het zou een jaar worden met nog veel meer zakenreizen, spannende projecten, en mooie uitdagingen, maar dat ging ineens allemaal over in hele andere spannende dingen. De hele wereld werd keihard tot stilstand bracht. Yikes! En wat doe je dan?

Ik probeer in beweging te blijven, want stilzitten trek ik slecht… Dit is wat ik deed en wat ik wil doen:

Eerst keihard balen
Ik heb eerst keihard zitten balen. Een mega tof project dat ik mocht begeleiden als Scrum Master van januari tot en met minimaal september 2020, werd per 1 april volledig stop gezet.
Minstens 3 zakenreizen voor ‘de zaadjes’ naar China en India zag ik ook uit de agenda verdwijnen. Gelukkig kan ik makkelijk contact onderhouden via wechat, whatsapp en email met mijn relaties aldaar, maar toch… Af en toe daar zijn heeft echt enorme meerwaarde in de opbouw en het onderhoud van de relaties.

Online yogalessen geven
In maart was ik na 4 jaar weer begonnen met yogales geven, bij Sento Modo Sports in Hem, een vechtsportschool bij mij in de buurt. Na 2 lessen mochten we geen les meer geven, dus werden we creatief en ben ik yogalessen gaan opnemen in mijn huis en tuin. Zo konden de beginnende yogis toch nog thuis lekker aan de slag en had ik ook nog wat leuks te doen doordeweeks.

Voor collega’s bij House of Performance heb ik via Zoom ook nog een aantal yogalessen gegeven. Ook weer een hele leuke ervaring. Fijn om hen op die manier weer even te zien en horen en hen een leuke les te bezorgen.

Inmiddels mag ik weer in groepsverband lesgeven en sinds afgelopen zondag ook weer binnen in de sportschool. Heel fijn!

Wandelen en fietsen
Naast yogalessen bedenken, oefenen en opnemen, ben ik ook veel op pad (geweest) bij ons in de buurt. Vooral in maart/april heb ik vele rondjes gelopen langs het Markermeer. In april hebben mijn vriend en ik gravel bikes gekocht en hiermee zijn we op avontuur gegaan in onze regio: West-Friesland. Dat gaf nog meer rust in het hoofd en energie in het lijf en bovendien leren we onze omgeving nu nog beter kennen. En oh wat is het hier toch mooi!

Online opleidingen: Scrum en Scaling Agile Frameworks
In april besefte ik me dat deze tijd toch ook wel een hele mooie gelegenheid biedt om weer te investeren in opleidingen. Een nieuwe opdracht vinden leek nu toch een utopie, dus ik schreef me in bij scrum trainer Matthijs de Booij voor Professional Scrum Master 1 en 2 (advanced), Professional Scrum Product Owner 1 en later heb ik me ook verdiept in en aangemeld bij Xebia voor Leading SAFE 5.0. In dat laatste leer je over een van de manieren om Agile werken binnen organisaties op te schalen. Super interessante materie allemaal en handig voor toekomstige opdrachten om nu ook de officiรซle certificaten binnen te hebben.

Golfen
Gelukkig mochten we sinds juni de golfbaan weer op! Erg fijn om daar ook weer mee bezig te kunnen zijn. Voor wie graag eens een rondje met me mee wil: app, bel of mail me en dan regelen we dat. Wees welkom.

Een wandeling, koffie, thee, lunch, borrel?
Voor wie niet golft, maar wel graag een keer met me wil afspreken: laten we gewoon een datum prikken!

Ondanks dat mijn wereld een beetje stilstaat, probeer ik in beweging te blijven, fysiek en mentaal. Ik denk soms dat ik de enige ben die bijna stilstaat, maar dat is natuurlijk niet zo. Ik ben daarom heel benieuwd naar hoe jij deze tijd (hebt) mee(ge)maakt en hoe jij je dagen nu indeelt, welke plannen en/of leuke tips je hebt. Wellicht een goed onderwerp voor bij de koffie of een wandeling?

Ik heb ontzettend zin om weer af te spreken, op pad te gaan, ideeรซn uit te wisselen, meedenken met iemand, samen nieuwe mogelijkheden ontdekken. Nieuwe opdrachten komen vast wel weer later dit jaar. Nu heb ik vooral behoefte, de tijd en mogelijkheid om weer af te spreken en bij te praten. Ook al is het op gepaste afstand, het ‘mag’ tenminste weer!

Dus als je zin hebt om voor de leuk, of juist constructief van gedachten te wisselen, laat het me weten: app of bel (0657337631) of mail me en dan zien en spreken we elkaar snel.

3 thoughts on “In beweging blijven”

  1. Je geeft me inspiratie โค๏ธ Top geschreven en verwoord. Heb je een gaatje voor wandelen? Ong 20 km…? ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜˜ Liefs je schoonzussie ๐Ÿ˜˜โค๏ธ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.